Mit jelentenek ezek az adatok a telefon akkumulátoránál?
Figyelt kérdés
szóval ha átlagosan használom pl iskolában. ugye ott néha előveszem szünetben, vagy esetleg elkezdem használni játékra vagy facebookra de azért leteszem párszor, akkor 6,2 órát ír?
és mi az a készenléti idő 3g?
2015. nov. 29. 08:03
1/4 A kérdező kommentje:
ezt mind azért kérdezem mert tegnap megvettem, és 6 órától úgy fél 9 ig használtam. előtte nem töltöttem rá a gyári töltöttséggel használni kezdtem. letöltöttem 5 alkalmazást, facebook-oztam, sokszor újra kellett indítani memoria kártya behelyezések miatt. ja és a wifi bevolt kapcsolva állandóan. és így fél 9 re az akku 15 % -ra esett. ez normális?
2015. nov. 29. 08:12
2/4 A kérdező kommentje:
ja meg ráadásul fényképeztem is
2015. nov. 29. 08:23
3/4 A kérdező kommentje:
lg leon 4g LTE
2015. nov. 29. 08:49
4/4 anonim válasza:
keszenleti ido ha nem beszelnel semmit ennyit tartana, 350 ora. 3g vagyis 3g halozaton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!