1/6 anonim válasza:
Nagyon szuper, az alsó árfekvésben elképesztő, ár-érték arányban talán a legjobb, nem csak hardveresen, hanem mert szoftveresen is alapból 5.1 Lollipop van rajta! Persze alapból én nem ajánlanék ilyen noname márkát, de sokan jó véleménnyel vannak róla, még a Mobilaréna szakértőit is meggyőzte, "Ajánlott" pecsétet kapott, így nekem sincsenek kétségeim!
2/6 anonim válasza:
Jó mobil, de talán érdemesebb 30ért a 2 gb rammal és 16 gb belső tárhelyel rendelkező Doogee X5 Prot megvenni
3/6 anonim válasza:
1. Azért mert te esetleg nem ismered, ez miért noname?
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) akkor szerintem ezt veszem meg :)
2015. nov. 29. 12:17
5/6 anonim válasza:
Hát azért a Doogee nem is mondható olyan hű de ismert márkának, még a Xiaomi is többet mond nála, pedig az aztán az ismertebb márkák legalja.
6/6 anonim válasza:
5. Attól függ mit nevezel ismert márkának? Itt biztos iPhone meg samsung az ismert. Egy telefon ismertségét nem az adja hogy magyarországon eladnak ötezer darabot valamiből. Távol keleten több milliót vagy több tíz milliót adnak el Doogee-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!