Az alábbi készülékek közül melyiket ajánlanátok? Flottán belül vásárolnék, ezek jöttek szóba.
Samsung Galaxy Core Prime NEM DUAL
Microsoft Lumia 640 LTE NEM DUAL
LG Spirit 4G LTE NEM DUAL
Lenovo A6000 NEM DUAL
Lenovo Vibe P1m NEM DUAL
:D :D :D Ahhoz képest, hogy csak pár ezer forint az eltérés, meg hogy 1 vagy 2 kártyát kezel-e, de más semmi, ezzel már máskor is találkoztam, ahol egy kérdező minden telefonnál kiemelte, hogy "NEM DUAL" :D Mintha az olyan sokat számítana...
Amúgy a kérdésre válaszolva a Lumia 640 tényleg jó, ha viszont inkább az Android felé hajlasz, akkor Lenovo Vibe P1m!
köszi a válaszokat, csak azért "emeltem ki" mivel flottaajánlatból választanék, és copy-ztam őket :)
A6000 van már csak raktáron, nagyon sok jó és rosszat hallottam róla, vélemények?
Szerintem ennyiért Moto E 2015 vagy Moto G 2014 Androidosból:
Jó összeszerelés és minőség.
Jó hardwareileg.(ha már itt tartunk ebbe is Snapdragon 410 van és 1GB RAM)
Jó támogatás és Stock Android.(nincs teleszemetelve így elég gyors)
Mondjatok olyan alsó-középkategóriás telefont ami minimum 1 évig lesz támogatva.Mert A Lenovo az nem hiszem hogy majd megkapja a "Haswell"-t míg a Moto G 2014 meg igen.(pedig már egy éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!