Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most ezt komolyan tűrjem is el?

Most ezt komolyan tűrjem is el?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődőt ,hogy 2015.08.31-én be mentem a Telenorhoz és bevittem a 4 hónapos Sony Z3 compact telefonom azzal az indokkal ,hogy betört az üveghátlapja és nem reagál semmire csak a töltőre de ha lehúzom le merül. Nos a végleges határidő ami a szerződésen van kiemelve ammit kaptam 09.30 -ez még rendben is lenne , költség határnak 50.000 forintot adtam meg. Fizettet javítás lenne mert ugye ez nem garanciális javítás... 10.15- én bementem a telenorhoz ,hogy mi a helyzet a telefonomról a válasz rá még javítják, mert a Pir kft. megszűnt akitől én vettem a telefonom .(amihez nekem semmi közöm nem lenne).. oké. Majd szintén be megyek mert úgye semmi telefont nem kaptam ez ügyben 11.10-én majd közli velem az ügyfélszolgálatos ,hogy a szervizben 140 ezer forintért megjavítanak . Persze nem fogadtam el és visza küldettem sőt még jelentettem is a telenornál majd ma fel hív a nő ,hogy megjött a telefonom mondom jaj de jó csak nem javították meg és hogy menjek be érte... Szerintettek most mi tévő legyek?:S

2015. nov. 26. 11:56
 1/8 vatafak ***** válasza:
fogyasztóvédelem talán tud segíteni, amúgy passz
2015. nov. 26. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Mellesleg újonnan 115 ezer a telenornál jelenleg.. röhej
2015. nov. 26. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Telenornál vetted?
2015. nov. 26. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:

" mert a Pir kft. megszűnt akitől én vettem a telefonom "

Minek mentél a Telenorhoz?

2015. nov. 26. 12:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Már bánnom most biztos ha ennek vége felmondatom az egészet.
2015. nov. 26. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem a Telenornál vetted, akkor miért ott hisztizel?
2015. nov. 26. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
ott vettem !! csak a nő érvelt ezzel hogy a pir kft aki javította vagy mi megszünt
2015. nov. 26. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Keress bármilyen céget, amelyik jelzi, hogy Sony telefonokat is javítanak. Kérj tőlük árajánlatot a javításra. A Sonyknak van garanciális szervize . Kétlem, hogy csak a Pir kft csinálta volna idáig is.
2015. nov. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!