Baliii22 kérdése:
LG G3 (32/3) vagy OnePlus X?
Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok és nem tudok dönteni. Azonos az áruk, a processzoruk és a ramjuk. Mindkettő meg fogja kapni a 6.0-át de vajon a G3-at támogatják még?
Szerintetek?
2015. nov. 24. 16:50
1/4 |Orfeusz| válasza:
Az X szerintem fürgébb lehet, mert kisebb a felbontása. A G3-nál erre sokan panaszkodtak.
2/4 Budwa válasza:
Egyértelműen OnePlus X ha ebből kell választani. LG G3-ban van egy UHD felbontású kijelző, amit a hardver nem tud meghajtani és már a menüben szaggatva lapozgatsz. Azt semmi esetre se vedd meg. Inkább akkor már G2 vagy G4. Az LG G2 is nagyon remek egy telefon még a mai napig. Szerintem nem fogsz olyan alkalmazást találni rá, ami kifogna a hardverén.
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom az LG már javította a lassulásokat frissítésekkel, viszont G2-t nem akarok mert nem lehet bővíteni, G4 meg még elég drága a G3-hoz képest.
2015. nov. 24. 18:51
4/4 anonim válasza:
A G3-ban Qualcomm Snapdragon 801 8974-AC van, a Oneplus X-ben 801 8974-AA, egy kicsivel lassabb (2.3 GHz vs 2.5 GHz). Ennek ellenére szerintem, a frissítésekkel együtt is, kicsit röcögősebb a G3.
Én a dizájn miatt vettem Oneplust, nekem a G3 túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!