Szerintetek jó ez a telefon, megéri?
Esetleg aki rendelt már innen drágább dolgot, írhatna tapasztalatot (vám, megbízhatóság). Valamint fekete vagy fehér színben néz ki jobban?
elolvastam :) az akkumulátort kifogásolom egyedül
de én arra gondoltam, hogy mennyire megbíthatóak/jól összeszereltek ezek a nem annyira ismert márkák készülékei (most iphone 4-em van)
Na most nekem van valamennyi tapasztalatom ilyen téren, tavaly Júliusban vettem egy ilyen "kínai csodatelefont",
használtam, de mégis patiak állapotban, tehát szinte újan, rajta volt minden fólia meg minden.
Összességében nem rossz telefon volt, egyedül amivel gondom volt, az az, hogy az akkumulátora igen rossz volt, eleinte még oké volt, de amikor már a végét futotta, akkor teljes használat mellett, messenger, viber, zene hallgatás, legkisebb fényerőn, 1-1,5 óra volt amit ki bírt, a töltő része is sz*r volt nekem, állandóan kicsúszott belőle a töltő, nem mindig töltötte. Ezt elvitettem megcsinálni, laza 5k volt, utána jó lett. :D
Olyan durva 4-5 hónap után már akadt a telefon, laggolt, de tűrhető volt. :D
Aztán most szeptember környékén gondolt egyet, és ha megnyomta a kijelző szélét akkor elment a kép, aztán visszajött, végül leejtettem, és áme, nem tört be a kijelző, csak elfehéredett, és annyi, szerelő nem tudta megcsinálni, mert "nincs hozzá alkatrész", én mégis találtam hozzá neten.
Végül egy csavarhúzóval a kijelzőjében végezte, az is jol birta, 3x erős bele állításba tört be, akkor is csak a műanyag rajta, maga a kijelző nem. :D
Durván majd nem kibírt 1,5 évet, ha nem ejtem le, a mai napig jó lenne.
Nem rossz telefonok, ki kell próbálni, és tapasztalni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!