Ha veszek egy német nyelvű telefont akkor át tudom állítani?
erről lenne szó: [link]
és ott van hogy:1 év AS garancia(csomag) - Német nyelvű készülék akkumulátorral. Kisebb, gyorsan változó készlet, esetenként hosszabb rendelési idő.
akkor át tudom állítani magyarra/angolra?
és akkor ez mellé kapok-e tartozékokat? pl: akkumulátor
megtaláltam:Az Akciós árú (AS garanciás) készüléket 1 év garanciával, szerényebb felszereltséggel forgalmazzuk! A készülékek nem MAGYAR menüsek. A csomag csak magát a készüléket tartalmazza egy hálózati töltővel! Kisebb, változó készletek, akár hosszabb rendelési idő! Rendelés beérkezése után tájékoztatjuk ügyfeleinket a rendelés teljesítési idejéről.
de akkor fel van bontva a doboz is? :o
Igen, valószínűleg felbontották, és kivették a tartozékokat és azok nélkül árulják, ami szerintem nem szabályos elvileg! A magyar nyelvű menü hiányát most sem értem, hiszen ez a telefonoknál típusonként változik, hogy a beállítható nyelvek között van-e magyar, nem pedig a forgalmazó országtól, és a G3-ban van! Ha mégsincs, akkor a Google Play-ből letölhető a MoreLocale 2 app, de az mégse az igazi, kicsit "akcentusos magyar" lesz a telefon menüje.
De ne is foglalkozz vele, szerintem rendeld inkább a Mobilbirodalom-ból, kb. ugyanennyi az ára ott is, de az 100%-ban normális oldal, kizárólag bontatlan csomagolásban, alapból összes gyári tartozékkal és magyar nyelvű menüvel árulnak telefonokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!