Huawei P8 Lite milyen telefon? Kinek van ilyen?
Szia! Nekem már egy ideje megvan a teló és azt kell mondjam hogy nagyon jó választás volt :D Igaz nem nagyon szoktam rajta játszani, maximum kissebb logikai játékokat amikhez nem kell olyan nagy erő, de miután megvettem próbaképp letöltöttem az asphalt 8-at és akadásmentesen vitte.
A kamerája nagyon jó! Színhű, jó a fókusza, viszont kell várni 1-2mp-et mielőtt a képed elkészülne. Én iPhoneról váltottam és ez nekem szokatlan volt de egyébként ezzel sincs problémám. :D Összességében egy nagyon jól összerakott telefonnak tartom. Ha volna még kérdésed, tedd fel nyugodtan :D
"Tényleg akadozva viszi a játékokat?"
Persze, végül is a Candy Crush meg a Modern Combat 5 ugyan azon kategória... Milyen játékokat ember?
"Tényleg jó a kamerája?" Mihez képest? A 10 éves k310-emhez képest? Jó. Egy Galaxy S6-hoz képest? Nem.
"Megéri megvenni?" Biztos. Ha erre van igény.
"Bármilyen vélemény jöhet" Az én véleményem, hogy tanulj meg helyesen írni, és kérdést értelmesen feltenni. Cask.
Elsőnek nagyon köszönöm :)
Második, elnézést azért az egy darab helyesírási hibáért, amit a gép javít át állandóan angolra, és nem figyeltem rá. Egyszerű játékokra gondoltam. Ja igen, még ebbe is biztosan belekötnél: Amit KÖszinek írtam, az igazából Köszi, de remélem, azért sikerült megértened, talán nem olyan nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!