Miért van az hogy a régi telefon jobb mint az új?
Van egy asus PDA-m 13 éves win mobile 6 és korszerűbb mindennél amivel eddig találkoztam!
wifi rendben működik hosztolni leher vele adatokat küldeni távolsságot jelerőséger sebességet mérnni! Bluetooth gyorsabb mérni tud erősíteni hosztolni tallózni leher vele hosztolni, infrával ugyan ez a helyzet. Van rds, poi wap, usb-n hardver bővítés,
memória kártya gps kamera, lámpa, műholdas
antenna bemenet műholdas gps bemener,
visz minden formátumot 720p-ig videókat, van youtube lejátszó, az internet gyorsabb 128kb\s
sebességen min több megabittel az iphone,
érintős de szinte törhetetlen. Amit ez túlélt azt én
nem éltem volna rúl! Magyar nyelvű, gyorsgombok,
és minden kívánt szoftver elérhető laggolás összeomlás nélkül. most is arról írok.
Mondtok ilyen tudással mégegy telefont?
Érezni a korszerűtlenségét de elenyésző.
Az akuja már rossz de azért 10 óra zene, 5 óra wifi, 7óra mobilnet és 80 óra telefon aktív készenlétet
kibír! aerós.
wifi rendben működik hosztolni leher vele adatokat küldeni távolsságot jelerőséger sebességet mérnni!
ezt most is lehet, sőt, már fejlettebb a wifi technológia, szóval a mostaniak ebben jobbak.
Bluetooth gyorsabb mérni tud erősíteni hosztolni tallózni leher vele hosztolni,
kétlem, hogy gyorsabb lenne
infrával ugyan ez a helyzet.
Ma is vannak infrás telefonok, de az infrás adatátvitel egy katasztrófa, ma arra használják, hogy telefonnal irányítság a tv-t
Van rds, poi wap, usb-n hardver bővítés,
memória kártya gps kamera, lámpa, műholdas
antenna bemenet műholdas gps bemener,
Most is van minden, sőt, a fejlődés miatt minden jobb. pl. gnss már nem csak gps van, és pontosabb, külön antenna nélkül is.
visz minden formátumot 720p-ig videókat,
Az enyém 4k-ig visz mindent, tavalyi modell, akkor melyik is a jobb? :D
van youtube lejátszó
13 éve nem is volt youtube, de elárulom, hogy a buta telefonokon kívül mindenen megy a youtube ma is (és még sokkal több minden más is)
z internet gyorsabb 128kb\s
sebességen min több megabittel az iphone,
önellentmondás
érintős
maximum rezisztív, ma már a kapacitív a menő ;)
de szinte törhetetlen
Ma is vannak strapa(okos)telefonok, de ez legtöbbször a useren múlik.
Magyar nyelvű,
hű meg ha :D ebben amúgy mit fejlődjön 13 év alatt? még legyen magyar nyelvűbb? :D
gyorsgombok,
na ebben igazad van. a mai telefonokról ezek eltűntek, az alapvető kezelő gombok is már a képernyőre kerültek. ma már annak is lehet örülni, hogy ha méltóztatnak egy exponáló gombot rárakni. Aláírom, ez nekem is hiányzik.
s minden kívánt szoftver elérhető laggolás összeomlás nélkül.
na de milyen szoftverek? :O
----------------------------------------------------
2 db nokia e7-00-át használtam el, mire fél évvel ezelőtt váltottam egy felső kategóriás androidos telefonra. Meg tudtam minden csinálni symbian alatt is, ami az átlagos felhasználónak elég, volt rajta qwerty billentyűzet, minden igényemet kielégítette.
De.
Az első nap, amikor elkezdtem használni az új telefont, rájöttem, hogy sokkal előbb kellett volna váltanom.
Egyébként egész pontosan milyen ez a pda?
Magyarul neked nem a mai okostelefonokra van szükséged, mert ezek csak az egység sugarú usert tudjak kiszolgalni.
Akkor te egy újszülött lehetsz, mert a winmo-ra 5-6 éve nincs érdemi fejlesztés, pár hobbiprojekt meg komolyabb ipari jellegű fejlesztés él, pl. térinformatikában.
"MA jöttem rá hogy aerofelületes!"
Ez mi? Egy linket legalább.
"be tudja mérni a hívott felet melyik városból hív a cb funkció segítségével"
Erről írjál már valamit.
"amin a pda-nak root jogosultságot tudtam beállítani"
Winmo-n nem létezik a root fogalom... Egyfelhasználós rendszer, az user szinte mindenhez hozzáfér,
"és egy egyszerű energia hullámoztató szoftverrel beindítottam egy parkoló összes autójának riasztóját"
Erre már reflektálni sem merek...
Csak hogy rámutassak lelkesedésed apró kis foltocskáira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!