Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5nél hogyan tudom...

IPhone 5nél hogyan tudom vissza hozni a safariban el mentett kedvenceket es könyvjelzőket?

Figyelt kérdés

Körülbelül igy történt .. Tegnap még ott volt most meg mar nincs hol van? Hat egyessevel biztos nem töröltem ki őket az tuti. viszont pénteken töltöttem le a frissítést 9.1 et es valamit csinált az iCloud ba ( en azt nem használom be se vagyok lepve) viszont most kérte hogy lépjek be beléptem es ott ki kapcsoltam valamit a safarinál hogy ne szinkronizáljon vagy vmi ilyesmi de hat ez pénteken volt es most vasárnap reggel tűntek el a mentett dolgaim. Segítsetek vissza hozni őket legyszi

20/L

2015. nov. 22. 14:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!