Miért nem tudom használni a Bluetooth Gamepadom Android alatt?
Figyelt kérdés
Ez egy PS3 BT gamepad és a sixaxis alkalmazással párosítottam is.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy pl emulátorok alatt tudom konfigurálni és tökéletesen működik.
DE! Az emulátorokban úgy fest gondoltak erre, azonban androidos játékoknál sehogy sem tudom összehozni. PL Sine Mora, Modern Combat 5, Giana Sisters (Android verzió) Semmit nem változtatok a beállításokon, de itt alapból sem megy, a játékon belül sem tudom konfigurálni. Pl Moder Combat esetében csak a kész kiosztást látom a settings menüben, de nem ad lehetőséget rá. Pedig biztosan megy, mert youtube videókon láthatóan működik.
Kérlek valaki segítsen, mert már mindent kipróbáltam ami az eszembe jutott. Köszönöm!
2015. nov. 22. 13:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!