Huawei P7 vélemény? Milyen a telefon? Szokott-e laggolni meg ilyen dolgokat szeretnék tudni.
Szerintem egész jó telefon, legalábbis én szeretem! Bár persze nem tökéletes, de olyan telefon amúgy sincs. Nekem fél éve van meg, mindennap több órát nyúzom, állandóan netezek rajta, laggolni abszolút nem szokott, a fagyás is nagyon ritka, de olyankor sincs nagy baj, mert kikapcsolás -újraindítás, ezekre mindig reagál, és utána ugyanúgy megy tovább minden. Eleinte előfordult olyan, hogy netezésnél ha végighúztam az ujjamat a kijelzőn, görgetés helyett egyszer-kétszer inkább rázoomolt a képre, de mostanában már az sem jellemző.
Összességében a használata átlagos, a kamera jó minőségű képeket csinál, és a hangzása is jó, élvezhető a zene a hangszóróján. A gyári fülhallgatót még nem próbáltam, és nem tudom azt se, hogy a microSD-t hogyan kezeli! :/ Elég strapabíró is, ha nem is olyan hű de magasból, de egyszer-kétszer véletlenül már leejtettem, külsőre sem lett semmi baja, és a működése is változatlan.
Ahogy látom, jelenleg normális webáruházak közül a Mobilbirodalom-ban a legolcsóbb, kerek 70 ezer Ft, szerintem ennyiért nem rossz vétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!