Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék egy új telefont, maximum kb 70 ezer Ft-ig.

Fontosabb szempontjaim:

belső tárhely (mivel a mostani telefonomra lassan már nem is tudok új appokat rakni)

kamera

gyorsaság

akkumlátor

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2015. nov. 22. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mekkora a belső tárhelye a mostaninak?
2015. nov. 22. 12:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Kb 400MB, de hát az egy 2011-es modell ha jól emlékszem.
2015. nov. 22. 15:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Huawei P8 Lite
2015. nov. 22. 18:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Esetleg használtad is már?
2015. nov. 22. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatom ugyan nincs, mert nekem P7 van, és ez elég, hogy tudjam, sokaknak igazuk van, akik már mondták, hogy a Huawei nagyon jó márka! Mondjuk, most hogy említem, az is nagyon jó, normális webáruházak közül legolcsóbban a Mobilbirodalom-ban pont 70-ért van!

Fél éve vettem, napi több órát netezek rajta, és nem lassul, nagyon szuper! Laggolás sincs, nagyon ritkán fagy, de az újraindításra mindig reagál, és megy tovább.

A P8 Lite meg kb. 10 ezerrel olcsóbb, csak sima HD kijelzője van, kisebb az akksija, viszont azért a valódi 8 magos processzor nem semmi! Szóval szerintem egyik Huawei-vel sem járnál rosszul, esetleg Sony Xperia M4 Aqua, de annak a kamerája nem valami jó, és esetleg még a Lenovo S60 jutott eszembe.

2015. nov. 23. 00:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Aha. Huawei-em még nem volt, de akkor remélhetőleg nem csalódnék benne. Esetleg még a Honor 4x vagy 4c, ezekről tudsz valamit? Azt olvastam, hasonló tudásúak, de olcsóbbak.
2015. nov. 23. 22:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Így van, kicsivel olcsóbbak, papírforma szerint pedig ugyanaz a hardver van bennük, mint a P8 Lite-ban, ami egyáltalán nem furcsa, hiszen a Honor a Huawei egyik szérianevéből önállósult márka, sőt, kezdetben ezek a típusok is még Huawei-ként jelentek meg! Ha ezek között gondolkodsz, szerintem a 4X jobb: nagyobb az akksija és van rajta LTE, a kijelző pedig hát ízlés dolga! :/ (nagyobb méretű, de ugyanaz a felbontás, így sokkal kisebb a pixelsűrűsége)
2015. nov. 23. 22:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem tudom miért lenne jobb egy Honor, mint egy Huawei, ezért vagyok bizonytalan. :/
2015. nov. 24. 00:13
 9/14 Copodium válasza:

A Honor a Huawei 2014 végén indított brand-je, tehát a gyártó egy és ugyan az.

Ha esetleg még nem sikerült választanod érdemes lehet szétnézni a copodium.com-on.

2015. nov. 24. 09:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ezek alapján már biztos fogok tudni dönteni. Bár egyelőre a P8 Lite felé húz a szívem, sok jót hallottam róla.
2015. nov. 24. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!