Milyen telefont vegyek?
Karácsonyra szeretnék egy új telefont, maximum kb 70 ezer Ft-ig.
Fontosabb szempontjaim:
belső tárhely (mivel a mostani telefonomra lassan már nem is tudok új appokat rakni)
kamera
gyorsaság
akkumlátor
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, mert nekem P7 van, és ez elég, hogy tudjam, sokaknak igazuk van, akik már mondták, hogy a Huawei nagyon jó márka! Mondjuk, most hogy említem, az is nagyon jó, normális webáruházak közül legolcsóbban a Mobilbirodalom-ban pont 70-ért van!
Fél éve vettem, napi több órát netezek rajta, és nem lassul, nagyon szuper! Laggolás sincs, nagyon ritkán fagy, de az újraindításra mindig reagál, és megy tovább.
A P8 Lite meg kb. 10 ezerrel olcsóbb, csak sima HD kijelzője van, kisebb az akksija, viszont azért a valódi 8 magos processzor nem semmi! Szóval szerintem egyik Huawei-vel sem járnál rosszul, esetleg Sony Xperia M4 Aqua, de annak a kamerája nem valami jó, és esetleg még a Lenovo S60 jutott eszembe.
A Honor a Huawei 2014 végén indított brand-je, tehát a gyártó egy és ugyan az.
Ha esetleg még nem sikerült választanod érdemes lehet szétnézni a copodium.com-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!