Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes venni...

Milyen telefont érdemes venni 40-50e ft körül?

Figyelt kérdés
5" hd kijelző

2015. nov. 21. 05:32
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a telefon teljesen rendben van.

2015. nov. 21. 07:20
 2/5 anonim ***** válasza:

NEm tudom rendeltél-e már a netről bármit is. Nem tudom, beszélsz-e angolul.

Ha az első kettőre igen a válasz, valószínűleg megérted, az általad megadott árkategóriában csodákat lehet kapni.

No nem úgy, ahogyan a magyar agyatlan patkányok teszik, nevezetesen bemennek egy plazaba és valamelyik sokat reklámozott szart veszik meg, hanem meghozatják Kínából.

[link]

Itt szétnézhetsz, és jobb árakat találhatsz az aliexpressen.

2015. nov. 21. 10:11
 3/5 anonim válasza:

Ha nem gond, hogy használt, akkor nézz szét a Jófogás.hu-n, ebben az árkategóriában gyönyörű állapotban lehet felsőkategóriás telefont venni (pl. S4 45 000 FT-tól)

A tinydeal.com-on kínából rendelhetsz telefonokat nagy választékban, kedvező áron és ingyen kiszállítással.

Ha ezek az ötletek nem jönnek be, az arukereso.hu-n megbízható márkájú telefonok között válogathatsz.

2015. nov. 21. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Lumia 640-et ajánlanám, megbízható, nem fog fagyni (csak nem android, hanem windows phone 8.1)
2015. nov. 21. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Igen rendeltem már, többek között aliexpressről is. Telefont azért nem rendeltem onnan, mert akkor nincs garancia és lehet, hogy vámot is kell fizetni, akkor pedig nem is lesz olcsóbb.

Windows telót nem akarok, régen volt már és nem tetszett.

Használtat nem merek venni.

Amivel szemezgetek: doogee x5 pro

2015. nov. 21. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!