Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 30-35 ért milyen androidos...

30-35 ért milyen androidos telót vegyek?

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy ilyen olcsón nincs sok jó androidos telo de wp vel az a bajom ,hogy alig van rá alkalmazás sok olyan alkalmazás nincs rá ami nekem kellene. Ilyn árkategóriába mi legyen huawei vagy lenovo? 35 nél nel egyen több

-játék

-zene

-net

2015. nov. 20. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak ezt tudnám ajánlani jelenleg: Motorola Moto E (gen 2).

Ára sajnos kicsivel több annál amit írtál, kb. 36-40 ezer Forint között van, remélem nem vészes.

2015. nov. 21. 01:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Pl a Lenovo a536 al mivan azis ilyenárkategoriába van.
2015. nov. 21. 08:11
 3/5 anonim válasza:
0%
35 ezerért neked olcsó? Jó gazdag lehetsz! Amúgy a Samsung a jó!
2015. nov. 21. 10:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gazdag de Ennyi pénz alatt nem lehet normális telefont venni.
2015. nov. 21. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos androidos fronton, főleg az alsó és közép árkategóriában nagyon gyenge a szoftveres támogatás. Pár kivétel mellett a Motorolát jellemzi, hogy tiszta és optimizált androidot ad minden készülékére. Én ezért merem csak is a Motorolát ajánlani.
2015. nov. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!