Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudom használni a telefont ha...

Tudom használni a telefont ha letiltja a szolgáltató?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy a szolgáltató a teljes telefont letiltja-e, tehát hogy nem tudok rajta wifi-n nettezni, meg hasonlók, vagyis csak a szolgáltatásból tilt ki vagyis nem tudok majd telefonálni, mobilhálózaton nettezni. Szóval ha letiltja a telefont a szolgáltató, akkor teljesen használhatatlanná valik a készülék vagy csak bizonyos funkciói nem fognak-e működni? És ha igen mik ezek a funkciók?

2015. nov. 19. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
HA kifizetsz mindent, akkor fel kell, hogy oldják. Különben te perelheted őket egy szép kis összegre.
2015. nov. 19. 17:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De még arra a kérdésre válaszolnátok hogy ha letiltják, említettétek hogy akkor nem működik a restore, de attól még OTA frissítésen keresztül tudom majd frissíteni az ujjabbik verziójú IOS-ra nem? vagy ahhoz is az kell hogy a készülék ne legyen letiltva?
2015. nov. 19. 17:50
 13/15 Tengor ***** válasza:
A szolgáltató nem fogja feloldani a letiltott telefont.
2015. nov. 19. 19:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Valaki? Kérem! Akinek volt már hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata kérem írjon már.. mert ahány ember annyi vélemény lassan. Lehetetlen hogy ennyi féle képen működjön ez az egész. Szóval lehetőleg olyan írjon akinek volt tapasztalata, és valamiféleképpen alátámasztja az igazát. Mert utána olvasgattam, de máshol is össze vissza írnak az emberek, gondolom mindenki csak véleményt mond és nem a tapasztalatát..máskülönben nem lenne ennyi vélemény.
2015. nov. 19. 21:54
 15/15 Tengor ***** válasza:

Esetleg csak elfeledkezel az idő faktorról. Időnként változnak, hogy hogyan járhatnak el a szolgáltatók.

Szerződésben minden benne van. Gondolom nem vagy annyira buta, hogy el sem olvasod, mielőtt aláírod!

2015. nov. 19. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!