Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia z3+ vagy Lg g4?

Sony xperia z3+ vagy Lg g4?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb készülék és miért?

Melyik alkalmasabb hosszabb távra és miért?

2015. nov. 19. 10:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

LG G4.

Miért? Mindenben. Bravúros kijelző, bravúros kamera, szép, optimizált szoftver.

És ugye bár ez szubjektív, de legalább valahogy ki is néz. A Sony meg csak egy a tucat közül, mindegyiknél ugyan az az unalmas, 3 éves formadizájn.

Arról ne is beszéljünk, hogy úgy túl van árazva, mint a franc.

2015. nov. 19. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Én mondjuk pont az ellenkezőjét gondolom.

Összehasonlításban is egyik az egyikben másik a másikban jobb. Igazából ezen a szinten olyan a kérdés hogy Ferrari vagy Lamborghini.

[link]

Szerintem itt teljesen ízlés kérdése, ki melyiket választja, mivel gyakorlatilag azonos tudásúak. Ki kell próbálni melyik áll kézre, melyik jobb árban és úgy kell dönteni.

2015. nov. 19. 11:06
 3/11 anonim ***** válasza:

G4

Az Xperiák nem arról híresek, hogy olyan jól össze lennének rakva, hogy éveket bírjanak. Ennél még a Snapdragon 810 is segít ebben, mivel brutális hőtermelésre képes, aminek következtében viszont a teljesítmény is hajlamos visszaesni.

Továbbá az LG-nek jelentősen jobb a kamerája, ha ez esetleg számít, és a kijelzője is jobb (nem csak felbontásban).

2015. nov. 19. 11:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget .
2015. nov. 19. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Az Lg G4.
2015. nov. 19. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Az xperiák sokkal jobban bírják, sokkal jobb minőségűek. Z3+ ajánlom, szerintem jobb mint a G4.
2015. nov. 19. 17:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy hardveresen egy kicsivel jobb az sp 810 miatt de mivel nagyon hamar felmelegszik nem kicsit ezért a teljesítménye is romlik így kb a g4-el lesz egyenlő csak a g4nek nem lesz ennyire meleg a hátlapja
2015. nov. 19. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Annyira nem melegszik fel, ahogyan a tesztek írják, meg ahogyan itt a GYIK -en is. Itt sok ember csak a vakvilágba beszél, semmit nem tud a telefonról, csak olvasott egy tesztet és itt is azt írja le.
2015. nov. 19. 22:41
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted melyik a jobb készülék?
2015. nov. 20. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a Sony.
2015. nov. 20. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!