Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A T-mobilos 2 éves hűségnyilat...

A T-mobilos 2 éves hűségnyilatkozatot fellehet bontani?

Figyelt kérdés
hónapok óta átvernek, én ezt nem bírom tovább több mint 20.000 ezreket kérnek minden hónapban!! Hogyan tudnám megszüntetni? Előfizetéses vagyok.
2010. márc. 20. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
aha, fel lehet bontani, ha kifizeted a kötbért.
2010. márc. 20. 14:55
 2/7 anonim ***** válasza:

válts díjcsomagot, a legalacsonyabbra, és ne használd. ilyen egyszerű.

miért nem kérsz számlarészletezést?

2010. márc. 20. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi ha durva leszek, de nem vernek át egyszerűen te vagy hülye. Vannak díjcsomagok. Beállítasz mondjuk egy 2000 Ft-os díjcsomagot, akkor ha felhívsz egy számot megmondják hogy hány perc van még hátra, amíg túlléped a 2000 Ft-ot. Ez csak egy példa volt, utána kell járni.
2010. márc. 20. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is két éves t-mobile díjcsomagom van és néztem a szerződést és az én szerződésemben az áll, hogyha a hűségnyilatkozat lejárta előtt szüntetem meg az előfizetésem, akkor 30.000Ft-ot kell fizetnem. Nem tudom ez mennyire egységes, de gondolom az. Szóval ha meg akarod szüntetni, akkor ilyesmi összegre számíts.
2010. márc. 20. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
abszolút nem egységes a kötbér. Ha olcsóbb telót veszel, akkor kevesebb az összeg, ha drágábbat, akkor több. Iphone-nál pl több mint 100000ft.
2010. márc. 20. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valami Jamba vagy hasonló rendszeresen küldözgeti neked a reklám SMS-eit, melyekért TE FOGADÁSONKÉNT FIZETSZ 480+ÁFÁ-t?

Ha akár csak egy dolgot is kértél tőlük, akkor már (nagy eséllyel tudtodon kívül) feliratkoztál erre a havi 5-10ezres lenyúló kampányra...

2010. márc. 20. 23:42
 7/7 A kérdező kommentje:
szoktak hívogatni magánjellegű számon az ügyfélszolgálat, és addig hívogatnak amíg mindig végig nem hallgatom a rizsájukat :S nem vagyok hülye! ha te lennél a helyzetemben te is jobb rálátást kapnál a dolgokra! mivel nem egyszer teszik ezt velem, volt annyi eszem hogy a mostani havit ahogy elkezdtem beszélni, mindet elmentettem az smseket stb, és összeszámoltam őket hogy eddig mennyit beszélhettem, mindent hozzáadtam a plusz költségeket is, és mégcsak a közelében sincs 5000 ft-os beszélgetéshez, csak 2000 Ft-ot beszéltem kb ^^ és ők mégis 5000 ft-osat küldenek...szóval talán ezért mondom hogy átbaszás, jah és eddig mutatta nekem interneten az egyenlegemet, hogy nézni tudjam eddig hol járok, mostmár azt se találom a my T-mobile oldalamon :D
2010. márc. 21. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!