Melyik a jobb iphone 3g vagy nokia n95 8gb és miért?

Tök nem egyforma :)
Én azért nem hasonlítanám össze a kettőt.
Nekem N95 8GB-os telefonom van, tesómnak Iphone 3G. Jópofa telefon az Iphone de én nem cserélném le a Nokiámra :))
Az Iphone stílusosabb, szebb a képernyője, meg most ez a menő :))
A Nokia az meg Nokia :) Se több se kevesebb! De szerintem megállja a helyét még most is. Kamerája elég jó, a 8GB bőven elég, wifi, gps, mi kell még?? :))

1. Nem ez volt a kérdés
2. Mert általában nem úgy mondák hogy apple iphone-t vettem hanem hogy iphone-t vettem, de a nokiánál pedig úgy mondják hogy nokia n95 8gb vettem.

Sok esetben nem mondják a gyártót... pl ha van egy Pentium III-as géped, akkor arra is azt mondják hogy Pentium III, nem azt hogy Intel Pentium III, pedig igazából az a teljes neve.
Szóval hogy mit hogyan mondanak az független a terméktől :)
A Nokiánál ha csak azt mondanád hogy N95 akkor az olyan semmit mondó, azért mondják elé hogy Nokia... de az Iphon szó mindenkinél egyet jelent, fölösleges Applet mondani elé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!