Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem nyitja meg rendesen...

Miért nem nyitja meg rendesen az üzenetet?

Figyelt kérdés

(Bocsánat, lehet nem a megfelelő kategóriába írtam a kérdést)

Nokia Lumia 525-ös telefonom van és windows phone van rajta.

Kaptam egy ilyen sms üzenetet: "Az üzenetben médiatartalom található (1KB)" rákoppintok, elkezdi picit tölteni aztán abbahagyja és utána semmi.

Kaptam már ugyanilyen smst pár hete, azt sem bírtam megnyitni itthon (Szolnok megyében lakom) másnap mentem Pestre és ott sikerült betöltenie, egy hosszú üzenet volt.

Létezik ilyen, hogy itt nem tudom megnyitni, Pesten meg igen? Informatikus ismerőseim se láttak még ilyet, ők se tudtak segíteni...

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 16. 09:21
 1/1 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott a probléma, a mobilnet volt a megoldás. Wifivel sem tudtam megnyitni az üzenetet, de mobilnettel igen. Logikát még mindig nem látok benne, csak azért írom le, ha esetleg más is így járna, próbálja meg a mobilnettel. :)
2015. nov. 16. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!