Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb érintős telefon...

Melyik a jobb érintős telefon az LG kp502 vagy a Samsung s5230? És miért?

Figyelt kérdés
köszönöm szépen előre is!Aki válaszol annak megy a zöld kéz:)!
2010. márc. 20. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem samsung s 5230van, mert azt hallottam hogy a másik szoftver hibás. annyi a különbség hogy abban van rajzprogram és kapsz hozzá ceruzát. samsunghoz nem jár, de én megvagyok vele elégedve, jó kis telefon.
2010. márc. 20. 08:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!megy a zöld kéz! Egyébként tényleg gyorsan kopik a hátulja?
2010. márc. 20. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem s5230-asom van. A hátulja nekem nem kopott még pedig lassan 2 hónapja van meg...lehet, hogy ez még nem idő. 1x már leesett semmi nyoma annak se. Szóval szerintem a hátuljával semmi gond. Nekem nagyon tetszik ez a telefon.

Okok, hogy miért a samsungot válaszd:

- megbízható, hosszú életű

- stílusos, szebb, elegáns

- érintőpanelje se gyenge, nekem érintésre gyorsan reagál

- szebb képet+videót készít

- sőt sok formátumot felismer, nem úgy mint az Lg aki legtöbbször azt dobja ki, hogy nem támogatott fájl

Miért az Lg:

- 1 okot tudok mondani az az érintőceruzája amit tudsz tárolni a telefonban, nem úgy mint a samsungnál

Azért tudtam sokkal több szempontot a samsunghoz írni, mivel ezt a telefont ismerem. Az Lg-t csak láttam, nem nagyon ismerem. De tudom, hogy az érintésre nem vmi gyors.

Egy összehasonlítást küldök neked nézzd meg itt:

[link]

2010. márc. 20. 08:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Itt is megy a zöld kéz:)Akkor Samsungot veszek:)Az érintőceruza nem gond mert van az a teleszkópos amit rálehet kötni:)Ilyen: [link]
2010. márc. 20. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
ez tök jóóó...:) Köszi az ötletet...ezt így hívják kölcsönös segítség. Köszi:)
2010. márc. 20. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincs mit :D
2010. márc. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!