Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone előfizetés vagy telekom?

Vodafone előfizetés vagy telekom?

Figyelt kérdés
Szeretnék telefont vásárolni. Néztem a telekom és a vodafone kínálatába a huewai P8 Lite készüléket. A telekomnál Move M tarifával 55800ft, a tarifa havidíja 5490ft. A vodafonenál a GO E csomagban 44990ft, a tarifa (alap készülékbiztosítással)3690ft. A vodafonenál olcsóbb, de csak 100 Percet beszélhetek minden irányba. A telekomnál 35 ft a hálón belüli, és 37 a hálón kívüli hívások. A Vodafone tartalmaz alap készülékbiztosítást. Mind 2 nél 500Mb net van (vodafone 26 év alatti) De a vodafonenál ha túllépem akkor + 500 ft 150 mb. A telekomnál meg "csak,, lelassítanak. Akkor melyiknél jobb venni a telefont?

2015. nov. 15. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ez egy érdekes kérdés :D Én T-Mobiletól jöttem Vodafone -hoz.. igazából a 2 szolgáltató "góljai" 1-1 ... De amit te is leírtál.. Szóval ecsetelem..

Eljöttem a Telekomtól a Vodához számhordozással, mert hogy sok helyen nem volt térerőm, meg drága..

Na már most Voda elég jó térerejileg, de mint utóbb kiderül a régi telefonom volt a szar, de akkorra megkötöttem Vodánál a hűségemet. Kérdés, hogy mennyire használod pl a közösségi oldalt.. Igen ez utóbb kiderült, hogy Vodafone 2015. Április 1 után a mobilnetet 0/0 -ra lassítja, azaz teljesen kikapcsolja, ez elég ocsmány dolog, máshol csak korlátoznak.. Nagyot csalódtam ezzel a Vodába, de sebaj letelik a 2 év go vissza T-be :) Nem jobb a Voda, csak a marketing..

2015. nov. 16. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Első vagyok :) Nem beszélve arról, ha esetleg használod aktívan a közösségi oldalakat, akkor Telekomnál van Korlátlan közösségi oldal opció, aminél ha belassítják a netedet, akkor a közösségi oldalakat, lásd facebook, twitter stb korlátozás nélkül tudod használni, azaz lassítás nélkül.. szóval meglehet okosan választani a csomagodat :)
2015. nov. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!