Rossz sd kártya!?

Figyelt kérdés
A telefonomböl evyszer úgy vettem ki az sd kártyát,hogy nem választottam le és mikor visszaraktam kiírta, hogy sérült sd kártya, formáztam és utána jó lett, de azóta ha kikapcsolom a telefonom és újra be akkor mindig ezt írja ki, hogy sérült, lehet ez ellen valami megoldàs vagy újat kell venni?

2015. nov. 15. 10:45
 1/1 Budwa ***** válasza:
az sd kártya állandóan feszültség alatt van, így tilos eltávolítani azt, amíg nem távolítod el a telefonból. Nem választod le. Sajnos ezek egyszer használható kártyák, azért ilyen olcsók. Ha tönkre megy, javíthatatlan. Kuka. Próbálj meg mély formázást csinálni az SD kártyára egy számítógépen. Akármelyik particionáló program tud. Lényegében ez azt jelenti, hogy az egész SD kártya tartalmát, a boot sectortól a FAT Táblától kezdve a tárterülten át mindenhova 0-t ír (bináris 0). ERgo egy olyan SD kártyát csinál, amit a boltba megveszel. Ha ez nem működik, akkor tényleg kuka. Dehát ha rám hallgatsz, nem fecséreled az időd ilyennel, vegyél újat. 8 GB már 2000 Ft.
2015. nov. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!