IPhone 6S-t első használatkor ki kell sütni?
Figyelt kérdés
Vagy csak elég 100%-ra tölteni?2015. nov. 14. 23:03
1/9 anonim válasza:
Nem kell kisütni. Szokták mondani, hogy első töltés menjen 100-ig, bár én abban sem vagyok biztos, hogy az fontos. Sőt,,,ne süsd ki, lehetőleg soha :) Ahogy használod az akku kapacitása szépen beáll pár nap alatt :)
2/9 anonim válasza:
Az iPhone 6S lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ennek ismeretében az alábbi fórum első hozzászólásánál találod a választ.
3/9 anonim válasza:
Még véletlenül sem.
Azzal, hogy hagyod teljesen lemerülni a telefont, minden egyes alkalommal több hónapot veszel el az akksi életéből. Ismertem olyat, aki minden nap kikapcsolásig merítette a telefonját, 1 év után használhatatlan lett.
4/9 anonim válasza:
Elvileg azért jó első használatnál kikapcsolásig meríteni, majd feltölteni 100%-osra, mert akkor kalibrálni tudja magát a rendszer, és pontosabb akkumulátoros állapotot tud jelezni (töltöttségi százalék, üzemidő). Ha nem teszed meg, akkor később sikerül a rendszernek a kalibrációt pontosítania.
Szerintem egyáltalán nem fontos, teljesen fölösleges.
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek előbb aktiváljam a készüléket, vagy tegyem a töltőre? Még most nyitottam ki, teljesen gyári.
2015. nov. 15. 08:00
6/9 anonim válasza:
Nekem az S6-om használati útmutatójában az van írva, hogy bekapcsolás előtt teljesen fel kell tölteni, gondolom ez a teendő neked is, és biztos bele van írva a könyvébe.
7/9 A kérdező kommentje:
Erről nem ír a leírás. Szerintetek mi jobb a telónak?
2015. nov. 15. 10:10
8/9 anonim válasza:
Rakd fel töltőre de nem kell kisütni.Csak töltsd fel.És sose hagyd kikapcsolásig lemerülni mert csökkenti az aksi élettartalmát.
9/9 anonim válasza:
Ha nyers akkor 120 fokon 20-30 percig előmelegitett sütőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!