Vélemények az iphone 6s-ről? Hol érdemes megvenni a 64 gb-osat?
nyilván jobb egy snapi 410-es középkategóriás procival, meg legszembetűnőbben fullhd 30 fps-es videófelvétellel...:D
amúgy szerintem sem olyan jó, nekem 6-om van, bőven elég még az is...egyébként meg tökmind1 hol veszed, a lényeg az, hogy gyári gari járjon hozzá, meg bontatlan legyen...
24 hónapos gyártói garancia nincs hivatalosan. 1 év a gyártói gari, ezt néhány helyen, mint pl. media markt ki lehet terjeszteni bolti garanciával felár ellenében, ami körülbelül annyira megbízható, mintha gyári lenne.
ilyen noname gsm boltokban, ahol kizárólag bolti garanciát adnak hozzá, lehet az akár 2 év is, én nem feltétlenül tartom sokra.
egy szakosodott szervíz mindig precízebben meg tud javítani egy adott márkájú telefont(lévén, hogy csak az adott gyártó termékeivel van dolguk), mint egy általános, aki mindenfélét javít.
volt már itt is néhány kérdés, hogy mit lehet tenni, ha elvitt egy ismerős szervízébe az iPhone-ját kijelzőcserére, mert okosba meg tudták oldani ebay-ről rendelt cuccal, aztán mikor összeszerelték, a teló nem lett jó, és nem tudja, hogy mi lehet a gond.
innen gondoltam a rendelést....nem értek hozzá ezért is kérdezlek titeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!