SonyE. Aino telefonnal kapcs. Vaki tud segíteni?
2 problémám lenne. Hogyha videóhívásozok vakivel, akkor a főkamerát mutatja, szóval én benne se vagyok a képbe, de ha meg magam felé fordítanám akkor meg én nem látom a telefon képernyőjét. Tudja valaki, hogy ezt hogy kell megcsinálni?
a másik meg az, hogy nekem a képernyőnél a bal legfelső sarokban van valami..őő nemtudom miaz, olyan mint egy kis ablakocska, vagy azlenne pont a videóhívásos kamera?
köszi ha segítesz(:
ez a te telefonod, és tudnod kéne h nincs rajta csak egy kamera!
elcseszték a sanyi nál, van néhány telójuk ami ugyan kezeli a negysebességű adatátvitelt, de nem raktak előre is kamerát.
jóó értem én, dee a bal felső sarokba a képernyőnél akkor is van vami amit nem tudok hogy micsoda..és nem írja sehol hogy milenne az..
őő köszi, de ink nem cserélek:D
nemtudom, hogy miaz..erre vagyok kiváncsi
de a fényérzékelő alatt mit értesz?
áá értem, köszi:)
de kipróbáltam és semmi változás nem történik a képernyő világosságával ha sötétebb helyre megyek, vagy épp süt a nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!