Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SonyE. Aino telefonnal kapcs....

SonyE. Aino telefonnal kapcs. Vaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

2 problémám lenne. Hogyha videóhívásozok vakivel, akkor a főkamerát mutatja, szóval én benne se vagyok a képbe, de ha meg magam felé fordítanám akkor meg én nem látom a telefon képernyőjét. Tudja valaki, hogy ezt hogy kell megcsinálni?

a másik meg az, hogy nekem a képernyőnél a bal legfelső sarokban van valami..őő nemtudom miaz, olyan mint egy kis ablakocska, vagy azlenne pont a videóhívásos kamera?

köszi ha segítesz(:

2010. márc. 19. 20:18
 1/7 anonim válasza:

ez a te telefonod, és tudnod kéne h nincs rajta csak egy kamera!

elcseszték a sanyi nál, van néhány telójuk ami ugyan kezeli a negysebességű adatátvitelt, de nem raktak előre is kamerát.

2010. márc. 19. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
pontosan,de ha gondolod elcserélem veled a k800i-met :D azon van első kamera is
2010. márc. 19. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:

jóó értem én, dee a bal felső sarokba a képernyőnél akkor is van vami amit nem tudok hogy micsoda..és nem írja sehol hogy milenne az..

őő köszi, de ink nem cserélek:D

2010. márc. 22. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
nem fényérzékelőre gondolsz?
2010. márc. 22. 17:42
 5/7 A kérdező kommentje:

nemtudom, hogy miaz..erre vagyok kiváncsi

de a fényérzékelő alatt mit értesz?

2010. márc. 23. 15:30
 6/7 anonim válasza:
érzékeli a külső fényviszonyokat, így adja a fényerőt a telefonra, kapcsolja ki a világítást, zárja le a billentyűzetet...
2010. márc. 24. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:

áá értem, köszi:)

de kipróbáltam és semmi változás nem történik a képernyő világosságával ha sötétebb helyre megyek, vagy épp süt a nap..

2010. márc. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!