Milyen telefont vegyek szerintetek?
Sziasztok!Telefont szeretnék venni, csak nem tudom hogy milyet.A régi 4 éves HTC okostelefonom már igen erősen megérett egy cserére. Ki is néztem néhány telefont de nem tudok választani. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás és miért?
Az alábbi telefonok szimpatikusak és esnek bele a keretembe: Huawei Y5, Huawei Y6, Samsung Galaxy Core Prime, Microsoft Lumia 535 (bár a microsoft mobilok elég távol állnak tőlem), Samsung Galaxy Grand Prime
Lumia 535!!! Nagyon jó telefon! Ne is gondolkodj!Inkább azon gondolkodj, hogy raksz hozzá egy kis pénzt és a 640-et veszed! Vedd meg nem fogsz csalódni!
Stabil, nem fagy, nem lassul!
2,5 éve van 620am!
:D 1-es, pacsi! Nekem is Lumia 535-om van. Eddig csak pozotiv tapasztalatom van de azert en vigyazok is ra!
En Huawei-ket abszolut nem vennek, nem ertem miert olyan nagy szam, nekem inkabb ilyen "noname" jellege van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!