Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung S5230-ról? Jó telefon? Lehet-e rá témát rakni?

Figyelt kérdés
Aki rendesen leírja annak megy a zöld kéz!:)
2010. márc. 19. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia,nem tudom,hogy mennyire lesz rendes:)

Páromnak ilyen van,és nagyon szereti.Lehet megpakolni mindenfélével,játékkal,szerintem témával is,meg egyebek.Ő vett egy 4gigás memo kártyát bele,és így,mint mp3 lejátszó is jól szuperál...

Kb ennyit tudok róla,ja meg,hogy mióta ő megvette a fél családnak ilyen van,és mindenki elégedett:)

2010. márc. 19. 17:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm! Megy a zöld kéz:)
2010. márc. 19. 18:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szia:) nekem ilyen telefonom van én megvagyok vele elégedve teljes mértékben. Nekem csak 2gigás kártya van benne, de az is jó nekem nem tudom nagyon kihasználni. Témát nem lehet rá rakni, csak főmenü stílusát lehet változtatni és hozzá letölteni háttérképeket. Én nagyon szeretem, szép képet+videót csinál, gyors, érintésre nekem gyorsan is reagál. Szóval ♥imádom♥
2010. márc. 19. 18:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! itt is megy a zöld kéz:)
2010. márc. 19. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 napja kaptam, azóta tettem bele egy 4gb-os memóriakártyát.Nekem nagyon bejön, és szerontem mindenkinek, akinek ilyenje van.Gyors, jól reagál az éritésre, nagyon jó, hogy van benne olyan qwerty billentyűzet, és ceruzával használom, mikor sms-t írok, mert elég kicsik a betűk, de nagyon jó!

Az is tetszik benne, hogy van inteligens feloldása, de nem hiszem, hogy valaki ezzel szórakozna.

Szép színekben kapható (fekete, fehér, lila, rózsaszín, meg vörös),lehet hozzá aranyos hátlapokat venni(fekete, hello kitty:))Szóval csak ajánlani tudom, mert olcsó, és jó.Volt már a kezemben díva is, az nem tetszett annyira, lassabb mint a star.

2010. márc. 20. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
*szerintem
2010. márc. 20. 11:45
 7/11 A kérdező kommentje:
thx.megy a kéz:)
2010. márc. 20. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Na mindenki jó véleményt ír,jöjjön tőlem egy kevésbé jó.2 hónapi használat után 3szor volt szervízbe,mert nem akart bekapcsolni,utána kicserélték vadi új készülékre 1héten belül azis szervíz,érintésemre nagyon gyakran lassan(vagy rosszul)reagál és a telefon sebessége sem egetverően jó.Divatosnak divatos de ha van esélyed jobbat venni,akkor semmiképpen se ezt válaszd.
2010. márc. 26. 19:29
 9/11 A kérdező kommentje:
THX
2010. márc. 26. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet témázni,de garivesztéssel.Szerintem az LG GD510 jobb választás lehet ( [link] ) És árban is hasonló.De rosszul nem fogsz vele járni,ha megveszed.
2010. márc. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!