Mi a véleményetek a Samsung S5230-ról? Jó telefon? Lehet-e rá témát rakni?
Szia,nem tudom,hogy mennyire lesz rendes:)
Páromnak ilyen van,és nagyon szereti.Lehet megpakolni mindenfélével,játékkal,szerintem témával is,meg egyebek.Ő vett egy 4gigás memo kártyát bele,és így,mint mp3 lejátszó is jól szuperál...
Kb ennyit tudok róla,ja meg,hogy mióta ő megvette a fél családnak ilyen van,és mindenki elégedett:)
Én 3 napja kaptam, azóta tettem bele egy 4gb-os memóriakártyát.Nekem nagyon bejön, és szerontem mindenkinek, akinek ilyenje van.Gyors, jól reagál az éritésre, nagyon jó, hogy van benne olyan qwerty billentyűzet, és ceruzával használom, mikor sms-t írok, mert elég kicsik a betűk, de nagyon jó!
Az is tetszik benne, hogy van inteligens feloldása, de nem hiszem, hogy valaki ezzel szórakozna.
Szép színekben kapható (fekete, fehér, lila, rózsaszín, meg vörös),lehet hozzá aranyos hátlapokat venni(fekete, hello kitty:))Szóval csak ajánlani tudom, mert olcsó, és jó.Volt már a kezemben díva is, az nem tetszett annyira, lassabb mint a star.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!