IPhone 6 vagy LG G4?
Jelenleg egy Lumia 930-at használok, nyáron vettem, és nincs vele semmi baj, nagyon jó OP rendszer a WP, de most már kezdem megelégelni azt, hogy semmilyen alkalmazás nincs rá. Tehát van egy csúcskészülékem, amivel nem tudok semmit kezdeni, amire szükség lenne. A Windows Mobile 10-től sem várok sokat, ezért elgondolkodtam azon, hogy lecseréljem. Mivel nincsenek túl jó tapasztalataim az Androiddal, ezért abban a kategóriában csak az LG G4 jöhet szóba. A másik (és valószínűbb) opció egy Apple telefon, konkrétan vagy 5S vagy 6. Az 5S-el csak az a bajom, hogy túl kicsi a kijelzője, illetve nem HD. Minden másban megfelelne az is, de ezen okból inkább a 6 felé hajlok jobban. Fontos lenne az értékállóság és a hosszú támogatottság.
Szerintetek melyiket éri meg ezek alapján megvennem? Vagy van olyan, aki bízik még a Windowsban, és azt tanácsolná, hogy ne cseréljem még le?
szerintem egyikkel sem fognál mellé. én is úgy vagyok a dologgal, hogy mondjon akárki akármit, szerintem a w10 sem fog olyan drasztikus robbanást elérni népszerűség terén. kamerában a lg hasonló, mint a 930, vagy talán egy kicsivel jobb is, viszont ezen kívül én sem vagyok nagy híve az androidnak. nekem iPhone 6-osom van, 5S volt előtte, akksi idő az, ami elég nagy különbség, de az 5S is jó cucc. előtte volt egy lumia 1020-am, én is azt elégeltem meg, hogy tavaly a wp8.1-et is úgy híresztelték, hogy na majd most fog csak igazán beindulni...aztán meg ugyanott tartunk most is.
lényeg, hogy én kicsit az iPhone felé hajlok, hosszabb távon biztosan értékállóbb lesz, mint az lg. 2-3 év múlva nem hinném hogy ne lehetne g4-et 45ezer körüli áron találni, míg i6 meg inkább a 70-80ezres kategóriát fogja tartani nagy valószínűséggel.
Az android oriasi bukas hosszutavon, csak mergelodni fogsz a sok hulye hiba miatt.
Az iPhone 6 eleg gyors is, nagy is, szuper stabil, szep, meg minden, plusz ott a rengeteg app az appstoreban.
Ezt az értékállóságot nem értem.
"2-3 év múlva nem hinném hogy ne lehetne g4-et 45 ezer körüli áron találni, míg i6 meg inkább a 70-80 ezres kategóriát fogja tartani nagy valószínűséggel"
Egy G4 110-130e, ahogy nézem. Iphone 6-ból a 16gb-os vicc, nagyon gyorsan telerakod, még komolyabb játékok nélkül is. Persze, lehet 2mpixeles képeket, meg agyontömörítet videókat csinálni, meg számolgatni, hány mb szabad helyed maradt, de szerintem egy iPohne 6 nem erre való... Nyilvánvalóan terelnek a 64gb-os felé, ami esetében a pár dolláros költséget szépen megfizettetik a vevőkkel. Szóval egy 64gb-os iPhone 6 180-200e. Namármost a 110 ezres telón buktál 65 ezret 2-3 év alatt. Ennyit az iPhone-on 1 év alatt buksz. Az lehet, hoyg százalékosan jobban tartja az árát egy iPhone, de pénzben kifejezve többet buksz rajta, mint az oclsóbb G4-el.
16GB eleg keves, es arra is kell vigyazni hogy abbol csak 12 lesz elerheto, az iOS is foglal valamennyit.
Ha pl egy offline navigaciot is hasznalsz, vagy sokat videozol akkor feltetlenul kell 64GB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!