Új telóm van (nokia 5530) és szoktam rajta msnezni (wlmessengerrel), és hogyan állíthatnám be, hha belépek akkor lássák mások h mobiltelefonról vagyok?
amit én tettem rá, viszonylag jó, kb ugyanugy működik mint a rendes msn. Csak ez zavar h belépek, és megrohamoznak, nekem válaszolgatni nehéz, érintőpálcával bütykölök, de nagyon kényelmetlen.
A másik kérdésem azlenne am h ha wifin msnezek, akk ezért ugye nem kell fizetnem???
Köszi 1ébként h válaszoltál
ebuddy a legkirájabb msn program mobil készülékekre!
én elvoltam ájulva a sok tré program után amiket láttam eddig, de ez.... mmintha a számítógép monitorját néznéd telónyira kicsinyítve, beállítási lehetőségek is totál ott vannak.
ebuddy az egy fosdomb 5800-n, van kimondottam windows live messenger, abban aztán tényleg minden van ami kell, fájl küldés fogadás, partner felvétele, hangküldés, minden ami a rendesben is, még a játékok is:D
nokiaprogramokról le lehet tölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!