Telekomtól rendeltem domino feltöltő sim kártyát (Domino Surf), amihez 150 mb net jár havonta, hogyan tudom ezt aktiválni? Vagy mit kell kezdenem vele hogy használhassam a netet?
Figyelt kérdés
eddig sehol nem találtam rá választ, valaki segítsen.. :'D2015. nov. 9. 12:52
11/11 anonim válasza:
De rohadtul utálom a programozókat, a telekomosok sem érnek semmit, de nem csodálom, amilyen hülyén van ez megoldva.
Nekem a megoldás az volt, hogy a Beállítások -> Vezeték nélküli és mobilhálózatok -> Mobilhálózatok -> Hozzáférésipont neveknél rákattintottam az új hozzáadására, vagy valami olyasmire és ott bejött egy oldal, hogy a mobil internet anyádnak kell egy program, és ott volt egy gomb, hogy letöltsem. Azt letöltöttem és jó lett, meg most már vannak hozzáférési nevek is kiírva ebben a menüpontban.
(Android 4-es telefon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!