Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért érzékeli úgy a mobilom...

Lacyka94 kérdése:

Miért érzékeli úgy a mobilom a hálozati toltot mint ha USB-vel töltődne?

Figyelt kérdés
elromlott az eredeti töltője és most vásároltam rgy másikat..de nagyon lassan tölti fel...de ha más telefonba dugom be tölti rendesen..Lg spirit mobiltelefonrol van szo..
2015. nov. 9. 12:44
 1/3 Lájsz ***** válasza:
A különböző telefonok micro-usb töltői hivatalosan "szabvány",viszont ez közel sem igaz. A huzalozásuk,vagyis a töltő érintkezőinek kiosztása más és más alkalmanként. Ezért érzékeli félre a telód a rádugott,számára idegen töltőt. A töltés lassúsága pedig azért van mert a mostani töltőd milliampere-töltési erőssége,kevesebb mint a gyárinak volt,ezért lassabban tölti fel a készüléked. A gyári töltő 1.8A / 5V. Ilyen erősségű töltőt vegyél,ezek az adatok a töltőn rajta vannak.
2015. nov. 10. 10:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Épp ezértidegesit engem, mert direkt olyan töltőt vettem ami 2A tölt..mielőtt vásároltam, azelőtt utána olvastam és azért vettem ezt mert azt irták róla h nagyon jo söt még gyorsabban fel is tölti a telót...én nem igazán értek az ilyesmihez..csak kiváncsi voltam h ez miért van..Köszönöm szépen a válaszod !
2015. nov. 11. 09:12
 3/3 Lájsz ***** válasza:
Szívesen! Viszont sajnos ami rá van írva a töltőkre mint adat,a kínai tömeggyártásnak köszönhetően már sok esetben kérdéses. Valószínűleg a tied sem éri el a 2 ampert. A pozitívum talán annyi a dologban hogy legalább tölt ha lassan is. Vannak gagyi,hamis töltők amik nemhogy töltenék,de még a maradék energiát is elveszik a készüléktől. Ha gondolod van egy gyári lg töltőm ami felesleges,írj privátban és megbeszéljük.
2015. nov. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!