Milyen telefont ajánlotok 40 ezer alatt?
Figyelt kérdés
Lehetőleg androidos a nokiák nem nagyon jöttek be.2015. nov. 7. 12:33
2/4 A kérdező kommentje:
Miért ne?Iphone egy vagyonba kerül Windows Phone-om meg most van de nem is tetszik meg nekem egy csomószor lefagy és kidob mindenből.Lehet hogy az android is (nem tudom javítsatok ki ha tévedek)kifagy, de azon legalább több cucc van rajta.Meg ha nem is vérfrissítésnek jó lesz, kitapasztalni hogy az milyen.
2015. nov. 7. 23:38
3/4 anonim válasza:
Hát ha az olcsó wp nálad kifagy, akkor az olcsó android maga lesz a lagjégkorszak :D
4/4 anonim válasza:
Én a Samsung Galaxy Grand Neo Plus-t tudom javasolni. Nekem ilyen telefonom van, és árához képest meglepően jó teljesítményt nyújt. Általános felhasználásra tökéletes, de a legtöbb (akár HD minőségű) játékot is nagyon szépen futtatja. Nem tudom mennyire szempont, de a San Andreas például eredeti beállításokkal stabil 30 fps-el fut. Amúgy pedig ebben az árkategóriában talán ennek van a legnagyobb és legjobb fényerővel rendelkező kijelzője. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!