Melyik telefon márka a legstrapabíróbb?
Figyelt kérdés
Sony-val meg a Huawei-el nem voltam megelégedve... fontos még az is, hogy jó legyen a kamerája, nagy legyen a memóriája, gyors legyen (ne lassuljon le 3-6 hónap alatt) Iphone-t nem akarok!Előre köszönöm a válaszokat :)2015. nov. 6. 15:21
11/16 A kérdező kommentje:
A sony-nál tovább mentem majd a z5-nél kötöttem ki, és eddig az tetszett a legjobban, mondjuk nem tudom, ha esetleg bemásolnám ide az adatokat megmondanátok nekem, hogy jó-e mert onnan csak annyit értek, hogy hány mpx a kamera, és ennyi... (és ha eddig nem jöttetek volna rá, akkor igen csak egy lány lehet ennyire bamba hoogy nem ért az ilyen dolgokhoz) [link] a weboldal, ahol olvastam
2015. nov. 6. 16:31
12/16 anonim válasza:
Egész jónak tűnik, szerintem megéri, ha ki is vannak használva a funkciói. Akksival kapcsolatban nézz tapasztalatokat, 5.5" feletti kijelzőnél már gondok szoktak lenni.
13/16 anonim válasza:
Sony Z1-es vagyok.
A kameráknál nem a mpx az elsődleges és ha csak a kamera miatt vennéd, akkor nem a Sony a neked való. Vaku mellett szinte lehetetlen normális képet csinálni, de természetes fénynél tűrhetőeket csinál.
A Z5-tel alapvetően nincs semmi probléma, de ha megnézed, akkor az utóbbi 2-3 évben kidobták szinte az egész Z szériát, ami azért azt sejteti (a specifikációból is az látszódik), hogy nem vitték túlzásba a fejlesztést. Persze ha van rá pénzed és nem is sajnálod, akkor biztosan egy nagyon jó vétel lesz és évekig tudod majd használni ha vigyázol rá.
14/16 A kérdező kommentje:
Nekem leginkább a kamera meg az számít, hogy ne lassuljon le, meg faggyon le pár hónap után. Mivel sokat használom, még az is lényeges lenne, hogy ne kelljen napi 2x töltenem, mint a mostanit.
2015. nov. 7. 13:09
15/16 anonim válasza:
Ha csak ennyi számít, akkor nem kell a legdrágábbat venned, mert az nem a jobb kamera miatt drágább és úgy tűnik az írásodból hogy a plusz funkciókat úgysem használnád ki. Szerintem olvasgass teszteket, esetleg keress rá a legjobb kamerával rendelkező telefonokra és az említett márkák közt keresgélj. Az pedig hogy mennyi időnként kell tölteni, függ a használat módjától. Ha egész nap játszol rajta, akkor nem csoda ha 2x kell tölteni, de az okostelefonok amúgy is 2-3 nap után rászorulnak a töltésre és még lehet hogy sokat is mondtam. Ha normális használat mellett 2 napig kibírja, akkor az már szerintem jó. A lelassulás meg rajtad is múlik. Megfelelő karbantartással, szoftverfrissítéssel és havonta egyszeri újraindítással nagyon szépen kibekkelhető a probléma.
16/16 anonim válasza:
A Motorolák nagyon jók. Ajánlom még a OnePlus okat és a Nexus telefonokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!