Valakinek sikerült mostanában előfizetéses telefont vennie ugy, hogy 18év feletti DIÁK?
Előbb inkább azt gondold végig : miből fogod fizetni a havi előfizetési díjakat?!...
Gondolom most megláttál egy csábítóan olcsónak tűnő mobilt, amit csak 2 éves hűségnyilatkozatos előfizetésre adnak...
De számold csak ki, hogy az a mobil mégsem lesz olyan olcsó a havi törlesztési díjakkal (ez majd a szerződéskötésnél derül ki) és a 2 éves havi előfizetési díjakkal együtt!!! Ráadásul, ha késel az előfizetési díjjal, rögtön rátesznek büntetést, mire észbe kapsz akkora tartozásod lesz, hogy égnek áll a hajad!
Nekem csak 1x volt előfizetésem, azóta SOHA TÖBBÉ...
Inkább független telefonokat vásárolok és feltölthető kártyát, azóta kevesebbet fizetek a telefon-ügyeimre és sokkal nyugodtabb vagyok! :D
Nem akarok részlerte venni...
Egy Samsung S5230-at akarok venni, ami most 10.000 Ft..
És eddig is volt előfizetésem, csak nem az én nevemen, havi 3000 ft mindig a számla, mert odafiygelek rá.
Szóval átgondoltam.. Ennyi lenne, ha feltöltökarisat vennék. Csak nekem az a 20.000 ft különbség megérné, ami az előfizus és a kártyás telefon között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!