Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valakinek sikerült mostanában...

Valakinek sikerült mostanában előfizetéses telefont vennie ugy, hogy 18év feletti DIÁK?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Előbb inkább azt gondold végig : miből fogod fizetni a havi előfizetési díjakat?!...

Gondolom most megláttál egy csábítóan olcsónak tűnő mobilt, amit csak 2 éves hűségnyilatkozatos előfizetésre adnak...

De számold csak ki, hogy az a mobil mégsem lesz olyan olcsó a havi törlesztési díjakkal (ez majd a szerződéskötésnél derül ki) és a 2 éves havi előfizetési díjakkal együtt!!! Ráadásul, ha késel az előfizetési díjjal, rögtön rátesznek büntetést, mire észbe kapsz akkora tartozásod lesz, hogy égnek áll a hajad!

Nekem csak 1x volt előfizetésem, azóta SOHA TÖBBÉ...

Inkább független telefonokat vásárolok és feltölthető kártyát, azóta kevesebbet fizetek a telefon-ügyeimre és sokkal nyugodtabb vagyok! :D

2010. márc. 18. 21:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem akarok részlerte venni...

Egy Samsung S5230-at akarok venni, ami most 10.000 Ft..

És eddig is volt előfizetésem, csak nem az én nevemen, havi 3000 ft mindig a számla, mert odafiygelek rá.

Szóval átgondoltam.. Ennyi lenne, ha feltöltökarisat vennék. Csak nekem az a 20.000 ft különbség megérné, ami az előfizus és a kártyás telefon között van.

2010. márc. 18. 21:41
 3/4 anonim válasza:
Illetve a percdijjak is kategóriákkal jobbak. Én Kb egy éve kötöttem Internet elelőfizetést úgy hogy nem is az én lakásomba (albérlet) egy sóval se kérdezték hogy diák vagyok-e (az vagyok)
2010. márc. 19. 05:45
 4/4 anonim válasza:
Én a vodànàl vettem ìgy nemrég,simàn lehetett!
2010. márc. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!