Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg legjobban? Nektek mi vált be?

2015. nov. 5. 19:40
 1/4 flevi válasza:
0%
IPhone 5s-t. Használtan elég jó árakat legt talalni, de csak 32GB-osat vegyél, ha hosszú távra tervezel vele. Az apple termékek nagyon megbízhatók, mert az apple csinálja a hardvert és a szoftvert is, ezért nagyon jol optimalizált, kb nem tud lefagyni.
2015. nov. 5. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Iphone-t hanyagold.Hogy miért is?Nem bővíthető,4",nem hd, nem jó a kamerája, vastag, ios kevésbé személyre szabhatóbb, az alkalmazások nagyobb része fizetős, rossz a kamera, és csak 2 mag, ja és az aksi is nagyon vacak.De kérdéses még az ár is meg az i, hogy vennél-e használtan.Ezek nélkül amúgy sem érdemes mondani semmit.
2015. nov. 6. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Az tény hogy az IOS a legjobban optimalizált telefon OS.(melyik telefonon fut 5-6 app egyszerre 1GB RAM és középkategóriás GPU mellet?)De túlárazott és van nála jobb az árkategóriájában(Lumia 950 XL és Nexus 6P,nem a Note 4 és társaira gondoltam...).
2015. nov. 6. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a lumiák dizájnját mind belülről és kívülről, de tény hogy hardveresen nem rosszak.A sammung is hardveresen jó, de csak úgy.De most már nem a samsungnak van a legjobb processzorja hanem a huawei csinált egy újat, ami várhatóan belekerül a hamarosan debütáló (nov. 23) huawei mate 8-ba.Amúgy szerintem az új nexusok nem néznek ki jól, de ha a kettő közül kell választani akkor az 5x szebb de a 6p erősebb.
2015. nov. 6. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!