Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung vagy Sony telefon?

Samsung vagy Sony telefon?

Figyelt kérdés
Mind a kettőről hallottam hideget meleget de a ti véleményetekre lennék kíváncsi

2015. nov. 5. 14:31
 1/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
én samsungot nem vennék semmi pénzért...
2015. nov. 5. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen.

Mondjuk, ha samsung galaxy s6 vagy sony xperia z1 compact, akkor egyértelműen s6.

De szerintem a sony megbízhatóbb telefon...

2015. nov. 5. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmüem sony
2015. nov. 5. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Samsung semmiképpen se
2015. nov. 5. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Régen egyértelműen Sony-t mondtam volna, de igazából annyira egy kutya az összes nagy gyártó. Na meg mindig egy adott típust kell nézni, meg a számodra fontos szempontokat.

Főleg hogy hardveresen közel ugyanazt tudják adott kategórián belül, max a kijelző, kamera és extrák másak.

2015. nov. 5. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Egyik sem.

Okai:

Mind 2 szoftverileg kuka és a támogatása 0.Sok a gyári hibás készülék,sok telefont nem optimalizálnak normálisan.

Ami a Samsung ellen szól:

Nem jó az anyaghasználat(műanyag az egész)

Ami a Sony ellen:A kijelzőn spórolnak,a saját telefonokra nem képesek normálisan megcsinálni a kamera szoftverét,sok telefonban kopik a lencse.

Nem vagyok almafa de ha tartós telefon kell és van pénzed akkor azt,ha kevesebb akkor:Nexus,Huawei,LG,Motorola és Lenovo(tapasztalataim szerint).

2015. nov. 5. 16:57
 7/7 anonim válasza:
én samsungot vennék mert sonym volt es a hangszoroai mentek tönkre
2015. nov. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!