Sürgős-Milyen mobilt ajánlatok?
Figyelt kérdés
A lényeg h hangosan szóljon a zene leginkább zenehallgatásra használnám,jó sokáig lehessen bővíteni,legyen benn wi-fi,és jó kamera
A nokia és a sony van nálam előnybe,de más is jöhet
olyan 40-45-öt tudnék rászánni használtra
én most az Se w995-öt néztem ki magamnak használtan 45-ét
Ti mit ajánlanátok?
Előre is köszi a válaszokat
2010. márc. 18. 18:52
1/17 anonim válasza:
Sony ericcson w715, Esetleg nokia 5800(:
2/17 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :)
Várom a többit is
2010. márc. 18. 19:01
3/17 anonim válasza:
sony ericsson w595:D
megvan 1 éve és semmi baja azóta sem:D
4/17 A kérdező kommentje:
nem is tudtam h abba van wifi :o
2010. márc. 18. 19:29
6/17 anonim válasza:
ja h kell az is, akkor vegyél motorola ve66-ot abban van wifi, 5megapixeles kamera, LED vaku,és olyan 35 körül van újonnan:D
7/17 A kérdező kommentje:
hát már volt motorolám és nem voltam vele megelégedve nem dicsérik őket naon le vannak maradva pl a sonyhoz képest
2010. márc. 18. 22:08
9/17 anonim válasza:
hát én is a w995-öt ajánlanám mert most 90.000 kártyásba de ha 45-ért tudsz akkor nagyon megéri.ez ugye walkman telo szoval ha zenehallgatásra kell,abban profi,a sony hangerejével nem vagyok megelégedve mert én a kicseszett hangos telefonokat szeretem mint pl a nokia de a s.e hangerelye sztem pont megfelelő,8 mp kamera,gps,walkman tuch playeres,a képernyőmérete filmnézésre,és netezésre(wlan) is alkalmas és ugye sony ericsson ami biztos nem fog tönkremenni egyhamar. szóval 45-ért viszi a pálmát
10/17 anonim válasza:
Nokia n95 8gb-ot vegyél, használtan 45000FT körül van.
A www.vatera.hu-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!