Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 gt-i9506...

Samsung Galaxy S4 gt-i9506 telefonom van de hamar lemerül az aku mért?

Figyelt kérdés

Ez csak pár napja van miottta a Play áruházból telepitettem egy hibernáló programot aminek a neve Greenify ami egy zöld levelet ábrázol , erről a alkalmazásról azt olvastam hogy a feleslegessen futtó alkalmazásokat lehet hibernálni és ezzáltal nem használnak semmitsem a memoriából Pl: facebook , facebook mesenger , youtube , és a goggle alkalmazások amik ugye sokat vesznek le a memoriáből hiába zárom be őket manuálisan később ugyanugy megjelenek ezzek meg még más programok is amiket egyáltalán nem használok , de ugyláttam inkább letörlöm ezt a Grennify alkalmazást és azzota hamar merül a telefonom , mongyuk ha reggel feltöltöm 100% ra estére márcsak 20% on van és nemis használtam szinte a telefontsem ez mért lehet ?

Ilyen hogy fényerő az autó van ami ugye szintén aku zabáló meg a bluetooth is kivan kapcsolva , a wifi is , agps is , csak a mobil hálozatvan megnyitva az értessitési sávon , de nem segit nagyon sokkat.

Van még 2 tisztitó programom is aminek a neve a Clean Master , mongyuk ez már rég megvan de érdemes használni ?

A másik egy akumlátort meghoszabitó program ami a Battery Doctor , ez jó vagy nem ?

Ami kifejezetten a S4 re jó program ami tisztit is meg meghosszabicsa az uku idejét az melyik lenne ami persze magyar nyelvű és ingyenes ?

A telefonom nincs még rootolva de ha roorolom az S4 et az nem tugya meghosszabitani az akumlátor életartalmát , csak mert ugyhalótam a segít vagy ez hüjeség ?

2015. nov. 3. 15:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!