LG G4c, vagy LG Leon? Esetleg valami más?
Figyelt kérdés
Új mobilt szeretnék venni, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy melyik éri meg jobban.Fontos lenne az erőssége, és a gyorsasága is. Hogy legalább a GTA-t (már ha tudja) szépen vigye.Ti melyiket vennétek meg ha játékról lenne szó?
Ha ezek közül egyiket sem, akkor melyiket javasolnátok?(ha lehet akkor 50.000 alatt)
2015. nov. 2. 22:20
1/3 anonim válasza:
A Lenovo A6000 ugyanazt tudja, mint a G4C, csak olcsóbb és vannak rajta fizikai gombok (nem foglalja el a helyet a képernyőből), én azt választanám.
GTA-ra ne nagyon számíts, elindul, de nagyon szaggat. Élvezetes játékhoz legalább négyszer ekkora grafikus teljesítményre lenne szükség.
2/3 A kérdező kommentje:
És a lenovo s960t ? Az erősebb nem?
Drágább de használtan nem biztos.
2015. nov. 3. 18:41
3/3 anonim válasza:
Erősebb, de az már teljesen más kategória, 5.5". HD felbontásra már talán elég, de nagyon sokat nem szabad várni tőle (hiába erős a proci, grafikusan csak harmadannyit tud, mint pl a Snapdragon 800 gpu-ja). Használtan én most nem is találtam belőle, de ha használt is játszik, keress Vibe Z-t (K910). Most már 45-50 között is árulnak párat, 5.5" 1080p Snapdragon 800. Én több mint 1 éve használok ilyet, merem ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!