Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G4c, vagy LG Leon? Esetleg...

LG G4c, vagy LG Leon? Esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Új mobilt szeretnék venni, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy melyik éri meg jobban.Fontos lenne az erőssége, és a gyorsasága is. Hogy legalább a GTA-t (már ha tudja) szépen vigye.Ti melyiket vennétek meg ha játékról lenne szó?

Ha ezek közül egyiket sem, akkor melyiket javasolnátok?(ha lehet akkor 50.000 alatt)

2015. nov. 2. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:

A Lenovo A6000 ugyanazt tudja, mint a G4C, csak olcsóbb és vannak rajta fizikai gombok (nem foglalja el a helyet a képernyőből), én azt választanám.

GTA-ra ne nagyon számíts, elindul, de nagyon szaggat. Élvezetes játékhoz legalább négyszer ekkora grafikus teljesítményre lenne szükség.

2015. nov. 2. 23:09
 2/3 A kérdező kommentje:

És a lenovo s960t ? Az erősebb nem?

Drágább de használtan nem biztos.

2015. nov. 3. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Erősebb, de az már teljesen más kategória, 5.5". HD felbontásra már talán elég, de nagyon sokat nem szabad várni tőle (hiába erős a proci, grafikusan csak harmadannyit tud, mint pl a Snapdragon 800 gpu-ja). Használtan én most nem is találtam belőle, de ha használt is játszik, keress Vibe Z-t (K910). Most már 45-50 között is árulnak párat, 5.5" 1080p Snapdragon 800. Én több mint 1 éve használok ilyet, merem ajánlani.
2015. nov. 3. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!