Nokia N97 vagy N97 mini? Melyiket érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
mást telót ne ajánljatok. Köszi2010. márc. 18. 16:38
1/4 anonim válasza:
A mini majdnem ugyanaz mint a másik DE: nem tudsz videotelefonálni vele, 8gb az alap memóriája+16gb bővítési lehetőség (a simáé 32gb+16gb bővítés), és kevesebb frekvencián tud működni.
Szal, ha sok memoriára van szükséged, szeretnél majd videotelefonálni, esetleg lehetséges, hogy szükséged lesz EGSM frekvenciára is akkor inkább a simát vegyed.
2/4 anonim válasza:
hát én biztos hogy a mini-t venném. nehogy már ne legyen elég a 8giga memóra? én a 2g-s kártyámat sem tudom telepakolni....
életemben nem videotelefonáltam, sztem nem is fogok és ezzel az emberek 99,9%a sztem így van... szóval ez ne legyen szempont
3/4 anonim válasza:
a mini elfér a zsebben.
nincs kamera "védője" és a qwertyn nincs bal oldalon az a gomb, helyette a megszokott számítógépes van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!