Miért nem készíti el a képet a Lumia 830-am?
Figyelt kérdés
Van egy Lumia 830 telóm, (márciusban lett véve), semmi gond nincs vele. De tegnap elott ota ha készítek egy képet, akkor nem menti le (a videot le menti de a képet nem). Ezt ugy kell elképzelni, hogy megnyomom, h csinalja a kepet, megvan, utana ramegyek a visszatekintésre, és akkor ott azt irja, felul, h "processing,". Ès ezt irja ki 2 napja. A képet látom, de nem engedi se kitörölni, se semmit nem enged, csak dolgozik rajta. a Lumia Camera-t használom, nem a sima Camera-t (amugy a sima kameraval megy, nincs vele gond). De mondjuk Lumia Cameraval se volt eddig. :)
Remélem érthetö amit mondtam. Èkezetekért bocsi, gyors akartam lenni. :)
Köszi elöre is a válaszokat. :)
2015. nov. 2. 19:11
1/2 anonim válasza:
Fogalmam sincs mitol lehet, nekem 930-am van es ha vmi baja van, vagy mar egy kicsit is lassú,akkor ujra indítom es minden rendbe jon. Az emberek hozzaszoktak hogy sose kell a Windows Phoneokat újraindítani :D
2/2 A kérdező kommentje:
Ha valami kisebb gond van vele, ahogy te is írtad, akkor én is ujra szoktam indítani. De ezt már újra indítottam többször is azóta, de semmi nem történik :).
2015. nov. 3. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!