Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom függetlenítés? Mennyib...

Telekom függetlenítés? Mennyibe kerül? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy t-mobile függű telefonom, lassan két éves. Sima kártyás (5 évnél régebbi a kártyám). Mennyibe is kerülne ha függetleníteném? Nem találtam semmi konkrét információt róla.

Bevittem egy használt telefonokat értékesítő üzletbe, hogy függetleníteném, de ott azt mondták, hogy már nem foglalkozhatnak vele, csak az adott szolgáltatónál lehetséges.

Ja és amiket olvasgattam az interneten az annyi, hogy 15000 ft a telekomnál(nem hivatalos forrás mint mondtam), amit rengetegnek tartok, ugyanis telenornál ez a töredéke, ha épp nem 0 Ft.. :)

Válaszokat köszönöm

2015. nov. 2. 16:18
 1/6 bp1985 ***** válasza:
Bemész egy t-pontba, és megkérdezed. Náluk pontosabb választ senki nem ad.
2015. nov. 2. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Van oka annak, hogy itt kérdeztem.. :) 50 km-t nem utaznék egy kérdésért.. Köszönöm "segítő" válaszod! :)
2015. nov. 2. 16:43
 3/6 Budwa ***** válasza:
te figyelj, telefon is van a világon. miért nem hívod fel őket, megnézed a neten az elérhetőséget és megkérdezed. A típus a lényeg és megmondják neked mennyiért függeltenítik ki. ennyi. próbáld meg, de nem hinném hogy akkora összeg egy sima GSM üzletben
2015. nov. 2. 17:05
 4/6 bp1985 ***** válasza:
Csak hogy örülj, 7236 ft... Honnan tudjuk milyen telefonod van, mert pont a lényeget hagytad ki, amúgy fent van a t-oldalán, de azért sem linkelem ár be neked...
2015. nov. 2. 17:48
 5/6 A kérdező kommentje:

a sok segítőkész válaszoló.. :) idő közben megkérdezték nekem és egységesen 15000 ft.. telefon típusától függetlenül :P ennyit erről :D

köszönöm a hasztalan válaszokat :)

2015. nov. 4. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Menjél másik gsm-be. Tuti találsz olyat, amelyik megcsinálja.
2015. nov. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!