Miért nem tudok fényképezni a mobilommal?
Nemrég letöltöttem és telepítettem egy külön kamera alkalmazást a Playből (Open Camera) a gyárilag beépített kamera mellé. Megnyitottam az új programot, és nem tudtam vele fényképezni, ilyesmit írt ki, hogy photo failed. Gondoltam magamban, hogy ezért kár volt letöltenem, aztán megnyitottam a gyárilag beépített kamera alkalmazást, és amikor rányomtam arra, hogy fényképezés, kiírta, hogy "A Galéria alkalmazás leállt...", és nem fényképezett. Ezt megismételtem egy párszor, és egyszerűen nem működött. Töröltem az Open Camerát, és újraindítottam a mobilomat, hátha az megoldja, de így sem lett jobb. Azóta kitapasztaltam, hogy az előlapi kamerával tudok fényképezni, csak a hátsó, fő kamerához nem férek hozzá. Ellenben videót felvenni egyikkel sem tudok, de videónál nem is ír ki hibaüzenetet, egyszerűen csak nem érzékeli, hogy elindítottam a felvételt.
Megnézettem egy mobilokhoz kicsit jobban értő ismerősömmel, de ő sem tudta megoldani a helyzetet. Törölte a Galéria és a Kamera gyorsítótárát és alapbeállításait, aztán újraindította a mobilomat, de semmi.
Mit gondoltok, mi lehet a probléma?
Huawei Y300-as mobilom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!