Úgy néz ki, hirtelen tönkrement a SIM kártyám. Ki tudom cserélni egy működő SIM-re a telefonszám megtartásával?
A SIM kártyám már több, mint 12 éves, még zöld, és Pannon GSM van ráírva, eddig tökéletesen működött, tegnap viszont hirtelen tönkrement. Nem tudok hívni, és más se tud engem. A mobil azt írja ki: "Nincs eng. hálózat". Minden más funkció tökéletesen üzemel a telefonon (pl kamera), csak pont telefonálni nem tudok.
Ha bemegyek a Telenorhoz, kicserélik úgy, hogy marad a számom? És ez nekem kb. mennyibe fog kerülni?
Köszi!
Az én SIM kártyám tán 20 éves WESTEL logóval...
Volt évek alatt 2-3 telefonom, amiben néha elvesztette, nem találta a SIM kártyát, mondjuk fél évente.
Sohasem a kártya volt a hibás.....
Köszi! Biztosan a SIM a rossz, a telefon felismer más SIM-et, és más telefon sem ismeri fel ezt a régit.
Szóval köszönöm a segítséget, hétfőn beviszem, remélem, tényleg ingyen kicserélik. Szerencsére a névjegyzéket sem bukom, mert a telefonmemóriában vannak mentve a számok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!