Samsung Galaxy S6 Volt problémátok vele?
Szia!
Én már 1-1,5 hónapja vagyok a tulajdonosa egy Samsung Galaxy S6 32GB(SM-920F)-nak.
Alábbi tapasztalataim:
-Soha,de soha nem fagyott le. Viszont egy ütősebb alkalmazásnál ha kezdőlapra lépek kissé belassul.De nem kell sokat várnom,hogy észhez térjen.
-Kamera gyönyörű képet csinál. Videót érdemes a legkissebb felbontásba csinálni,ugyanis notebook, full hd led tv-n a magas minőség miatt szaggatni fog a videó.
-Éles,tiszta szemet kápráztató kijelző.
-Az Android nagyon kevés neki és a Play áruházban található játékok is. Sokkal erősebbeket is elbírna. Remélem az Android 6.0 felnő a telefonhoz.
Én mindig utáltam a Samsungot,mindig Sony párti voltam. De amióta kijött az S5 majd az S6 elgondolkodtam és vettem egyet. Amit nem bántam meg hiszen tényleg csúcskategória és prémium minőség. Néha melegszik a telefon,de ez annak tudható,hogy 8 mag keményen dolgozik benne,emiatt sajnos hamar merül is,talán ez az egyetlen hátránya a készüléknek.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!