Samsung galaxy s6 edge vagy huawei p8?
Figyelt kérdés
Szeretnek uj telot venni csak nem tudom melyik legyen
Fontos a kamera ,a kijelzo,proci
Tárhely
Koszi valaszod
2015. okt. 31. 19:11
1/5 anonim válasza:
szerintem nagyon más kategória a két telefon...olvasgass teszteket, véleményeket, nézegess tesztfotókat.
Amúgy, hogyan csináltad, hogy csak erre a két modellre szűkítetted a kört? :D
2/5 anonim válasza:
Az S6 hardveresen szinte mindenben jobb egy kicsivel, és bár a memóriája nem bővíthető, de mivel van rajta MHL-támogatás, ezért a pendrive-ot be tudja olvasni!
3/5 A kérdező kommentje:
Hát úgy jott ez a ket telo hogy eloszor a huaweit nezegettem, de a képernyő nem valami szép színei utan talaltam ra az edge-re,osvasgattam minden tetszett rajta,kiveve az hogy a fo kamerája kevesebb funkciot kevesebb funkciot kapott mint a p8.
Viszont a kepernyo szebb,jobb hardver,na meg persze tetszik az edge kepernyo,meg a ujjlenyomat szkenner. Igy most a szivem a samsunghoz huz a penztarcam a p8hoz.
2015. nov. 1. 08:12
4/5 A kérdező kommentje:
Kizo, eltudod nekem magyarázni ezt a pendrivosat kerlek!!!
2015. nov. 1. 08:14
5/5 anonim válasza:
Mit magyarázzak rajta? :D Rádugod és érzékeli, ennyi, ugyanúgy működik, mint a microSD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!