Microsoft Lumia 640-et,735-öt vagy Huawei Honor C4-et érdemesebb venni?
Én is a Lumia 60 és a Honor 4C között vacillálok.
Volt androidos telefonom 2 éve, (2.3.4 verzió) és szinte használhatatlan lett 1 év után, úgy belassult. A gyári visszaállítás se segített.
Ezután vettem egy 520-at, ami szépen működött idáig. Sajnos betört a kijelzője és kijelző csere után, ha újraindítom a telefont, nem mindig működik az érintőpanel. Volt hogy 1 órán keresztül aksi ki-aksi be játékot játszottam, mire egyszer csak hajlandó volt érzékelni.
Igazából azért nem tudok dönteni, mert a wp egy stabil rendszer, de a nem gyári appok nagy része nincs optimalizálva. Ott van például a Messenger, talán ez a legrosszabb. Androidon legalább működött normálisan (3 éve is). Viszont az android nem arról híres hogy hosszú távon stabil marad, mint ahogy meg is tapasztaltam. Tökön szúrnám magam ha 8 magos processzorral és 2 Gb rammal elkezdene laggolni.
Ha nem látom meg ezt a kérdést, nagyjából ugyan így kiírtam volna én is.
Írd meg, akárhogy is döntöttél, mert érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!