Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendeltem üvegfóliát a telefon...

Rendeltem üvegfóliát a telefonomra, ha elviszem telefonoshoz, hogy helyezze fel ő az üvegfóliát, az mennyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés
Nem azért, de olcsón tudtam rendelni üvegfóliát, viszont a felhelyezésére többet rászánni, mint magára a fóliára.. Hát nem töltene el melengető érzésekkel.:D Bár nem tudom mennyit kérnek el a felhelyezésért, ezért kérdem. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. okt. 30. 15:21
 1/4 anonim válasza:

Felesleges telefonoshoz vinni, az üveg lapot sokkal egyszerűbb felhelyezni mint egy fóliát.

Amúgy szerintem 500 Ft-nál többet nem kérnének el

2015. okt. 30. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebben biztos, hogy igazad van, csak kutyás környezetben élek és volt már, hogy az utolsó pillanatban a fólia alá szállt a levegőből egy kicsi pihe.. Na ez üvegfóliánál gázos lenne..:/ De lehet megfogom próbálni, köszi a választ! :) Ismerősömtől is megkérdeztem, azt mondta, hogy általában 1000-1500-ért rakják fel, ami szerintem ahhoz képest hogy maximum 5 perces "munka", nevetséges..:D
2015. okt. 30. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit náluk veszel, azt ingyen fel szokták rakni, szerintem furán néznének rád, hogy ha máshonnan olcsóbban beszerzett dolgot velük rakatsz fel...

Én úgy szoktam, hogy a fürdőben nagy gőzt csinálok, hogy kevesebb legyen a szálló por (pl fürdés után). Utána ha adtak hozzá törlőkendőket sorban letörlöd velük a kijelzőt, és szépen rárakod. Youtubeon vannak tutorialok, nem nagy dolog.

Egyébként nekem raktak fel üveget gsm boltban is, amikor ott vettem egyet, és az alatt volt cérna száll maradék, szóval semmi sem 100%.

2015. okt. 30. 16:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez ilyen szempontból jogos, viszont ha ezer forintért tennék fel, még akkor is olcsóbban jönnék ki felrakással, illetve a fólia megvételével együtt, mint hogyha helyben vettem volna meg tőlük.:)

Hmm. Ez egy jó tipp, lehet, hogy inkább magamnak próbálom majd meg! :)

Hú ez durva! Nyilván nem sikerül mindig 100%-osra minden, de azért ez ahhoz kényes, hogy elrontsuk, ám épp ezért szoktam magam csinálni a dolgokat, hisz magamról tudom hogy maximalista vagyok.:D Viszont azért gondoltam telefonosra, mert ilyen téren csak megbízhatónak gondolom őket még ha hibázik is az ember, de én is néztem videókban hogy nem lehet akkora dolog, így lehet én csinálom majd..:) Köszönöm szépen a választ, mondjuk ebből nem tudtam meg, hogy mennyiért csinálják általában, viszont lehet, hogy már nem is lényeg túlzottan.:)

2015. okt. 30. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!