Aki "szelfit" csinál magáról, miért az előlapi kamerával teszi, miért nem a hátlapival?
Válasz : " és látja magát az ember fitózás közben. ".
Facebookra meg instagramra ez a felbontás is bőven elég, néhány emberről sok is. Amúgy szerintem már nem csak 1-2 MP-s kamerák vannak az előlapon.
Mondjuk a nagy része valóban oda töltögeti fel. :D De én úgy vagyok vele, hogy nem fogok csak azért rosszabb képet csinálni, hogy láthassam magam fotózás közben. Persze mindenki úgy fényképezi magát, ahogy akarja. :D
Igen, vannak 5-6 MP-es előlapi kamerák is. Talán a Nokia Lumia 720 vagy 730 az, amelyiknek ugyanúgy 6-6 MP-es a hátlapi és az előlapi kamerája is. De úgy tudom, hogy inkább ez az 1-2 MP jellemző, még a komolyabb telóknál is.
Akkor van ertelme nagyobb meretu kepet csinalni, ha utomunkazol vele, vagy nagykepernyon nezegeted.
Amugy a hatso kamera optikaja sem jobb annyival, hogy ezert 10x fotozkodjak ujra mert levagtam a fel fejem.
Több százmillió drága csúcsgépet adtak el neves gyártók 2 Mp-s előlapi kamerával. Lehet, hogy ennyire nem értenek hozzá? Na meg az a többmillió turista, aki szelfibottal örökít meg mindent?
mindegy is..nekem jó a 2 Mpixel..
Mikor még nem voltak előlapi kamerás telók, az önfotózás már akkor divatban volt. Akkor is megoldották valahogy.
Hátlapi kamerával amúgy nem látom magam sehogy, de nem is baj. Nem látni akarom magam, hanem jó minőségű képet készíteni. Azt meg nagyjából be tudom lőni saját magam látása nélkül is, hogy most benne van-e a fejem vagy nincs.
Megkérdezed miért csinálnak mások előlapi kamerával magukról képet.
Utána hosszan ecseteled te miért nem csinálsz ilyet.
"Mikor még nem voltak előlapi kamerás telók, az önfotózás már akkor divatban volt. Akkor is megoldották valahogy. "
Meg. Tükörből fényképezőgéppel. Annyi eszük sem volt, hogy használják az időzítő funkciót.
Ma sincs több, de van szelfibot. Pont erre volt szüksége az emberiségnek. És most megkaptuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!